Despre Centrul de Sanatate si Viata Armonia!

     Rolul nostru este sa va ajutam sa va redobanditi sanatatea.
 Pentru aceasta aveti nevoie de rabdare, perseverenta si incredere. Genul de medicina practicat de noi este nedureros, bazat pe solutii naturale si fara riscuri.

Pentru eficienta tratamentului noi va vom fi alaturi, timp in care dumneavoastra  trebuie sa fiti dispusi sa faceti la nevoie, unele schimbari in regimul de viata, care  vor aduce mari beneficii sanatatii: sa adoptati o alimentatie corecta, o hidratare corespunzatoare, sa va impuneti un program de odihna, miscare si relaxare ( acestea nu sunt pentru timpul ramas liber… sunt obligatorii, fac parte dintr-un regim de viata sanatos).

Trebuie sa va recunoasteti greselile si sa vi le asumati, sa fiti dispusi sa iertati, sa spuneti o rugaciune, si inainte de toate sa urmati intocmai sfaturile specialistilor nostri care sunt medici si oameni extraordinari.

Daca sunteti convins ca toate acestea conteaza, vom face tot ce ne sta in putere pentru ca sa va ajutam impreuna cu specialistii nostrii.

Prezentarea la cabinetele Armonia!

 Nu solicitati consultatii efectuate prin intermediul unei convorbiri telefonice sau on-line, pentru ca riscati sa primiti tratamente sau sfaturi incomplete. 
Prezentarea la cabinet se face doar cu programare. Cu minim 24 de ore inainte de momentul programarii este nevoie de confirmare. In acest sens veti fi contactat telefonic de catre noi.

Medicul specialist va face evaluarea prin metodele specifice medicinei practicate de noi, adaptate nevoilor pacientului.

Va recomandam sa prezentati medicului un istoric al afectiunilor de care suferiti, pregatit din timp,  astfel incat sa nu existe omisiuni in expunerea dvs. Explorarile medicale de care dispuneti deja ( diverse tipuri de analize) vor ajuta medicul in realizarea unei evaluari complete.
Augustina David – Manager, Centrul de Sanatate si Viata Armonia